Perheyritys Koivun Maalaisleipä


Koivun Maalaisleipä on Pöytyän kunnassa Riihikoskella toimiva leipomo, jossa leivotaan puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista tuoreita leipiä, sämpylöitä ja muita leivonnaisia, joita myydään lähialueiden toreilla ja Etelä-Suomen markkinoilla. Leipomo on aloittanut toimintansa vuoden 2001 keväällä ja sen omistaa Martti Koivu. Näiden kotisivujen tarkoituksena on toimia tietolähteenä Koivun Maalaisleivän tuotteista ja palveluista. Sivuilta löytyy muun muassa leipomon yhteystiedot ja tuotetiedot sekä ajankohtaista tietoa, tuotekuvia ja palautepalsta.


Koivun Maalaisleivän myyntipäivät ja -paikat löytyvät näiden kotisivujen etusivun alalaidasta. Poikkeuksia vakiintuneisiin toripäiviin ja -paikkoihin ilmenee silloin tällöin, mutta niistä ilmoitetaan aina esimerkiksi paikallisessa sanomalehdessä, yrityksen Facebook-sivuilla sekä täällä kotisivuilla. Tuotteita voi ostaa käteisrahalla sekä kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla tai laskulla suoraan kyseiseltä torilta. Tuotteita voi myös tilata etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla ja noutaa suoraan leipomosta tai sovitulta torilta sovittuna ajankohtana.


Leipäkaupoilla tavataan!


- Koivun Maalaisleivän väki



Uutiset

Muutos lauantai-viikkotoreihin: Yläne, Uusikaupunki ja Salo (23.02.2024)
Koivun Maalaisleivän tuotteita on nyt saatavilla Yläneellä parillisten viikkojen lauantaina sekä Uudessakaupungissa parittomien viikkojen lauantaina. Lisäksi Salossa..